30 Ekim 2009 Cuma

Meyve Şöleni


*Malzemeler:


_2 paket kakaolu puding

_2 adet elma(çilek,muz ilede yapılabilir),
_Pötibör (2 paket)
*Süsleme için
_Renkli Glazürü
_Renkli çubuklar
YAPILIŞI
Servis edeceğiniz tabağınızın alt kısmına pötibör bisküvileri yerleştirin,
Daha sonra 1 paket kakaolu pudingi yapınız,
Elmaları aynı şekilde doğrayın(kabukları soyunuz),
Elmaları pudingin içine dökünüz,
Kısık ateşte bir süre piştikten sonra,
Karışımınızı pötibörlerin üstüne düz olacak şekilde yayınız,
Bir kat daha pötibör diziniz,
Kalan karışımı pötibörlerin üstüne yayınız,
Diğer pudinginizi yapınız,
Pudingi düz bir şekilde yayınız,
Daha sonra renkli glazürlerle süsleyiniz,
1-2 saat buzdolabında bekletin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder